Galati: Mihai Manoliu a fost numit subprefect

Versiune tiparSend by emailPDF version

Astăzi, în sala mare a Prefecturii Galaţi, a fost investit în funcţia de subprefect Mihai Manoliu, de către comisar de poliţie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Mihai Manoliu ocupă astfel funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, ocupată din 16 aprilie 2014 şi până acum de Daniel Răzvan Olaru.

Reprezentantul MAI a dat citire celor două hotărâri de Guvern, nr. 411 şi 412, din 9.06.2017 privind „încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Galați de către Răzvan-Daniel Olaru” şi, respetiv, privind “numirea, cu carater temporar, prin detașare, în condițiile legii, în funcția publică de subprefect al județului Galați de către Mihai Manoliu”. După ce i-a mulţumit pentru activitatea depusă fostului subprefect Daniel Olaru, reprezentantul MAI i-a urat succes noului subprefect numit, Mihai Manoliu. Ulterior, noul subprefect a depus jurământul de credinţă.

Mihai Manoliu are 56 de ani, este avocat de profesie şi până acum a ocupat funcţia de director adjunct al Poliţiei Locale Galaţi, instituţie pe care a şi condus-o în perioada 2013-2016. Mihai Manoliu a fost şi consilier local, din partea PNL, în legislaturile 2004-2008 şi 2008-2012. Înainte de a fi membru PNL, a fost membru PD în perioada 2003-2005.

Lasă un comentariu