Galati: Mihai Manoliu a fost numit subprefect

Versiune tiparSend by emailPDF version

Astazi, in sala mare a Prefecturii Galati, a fost investit in functia de subprefect Mihai Manoliu, de catre comisar de politie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relatia cu Institutiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Mihai Manoliu ocupa astfel functia de subprefect a judetului Galati ocupata din 16 aprilie 2014 si pana acum de Daniel Razvan Olaru. 

Reprezentantul MAI a dat citire celor doua hotarari de Guvern, nr. 411 si 412, din 9.06.2017 privind „încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Galați de către Razvan-Daniel  Olaru”  si, respetiv,  privind “numirea, cu carater temporar, prin detașare, în condițiile legii, în funcția publică de subprefect al județului Galați de către  Mihai Manoliu”. Dupa ce i-a multumit pentru activitatea depusa fostului subprefect Daniel Olaru, reprezentantul MAI i-a urat succes noului subprefect numit, Mihai Manoliu. Ulterior, noul subprefect a depus juramantul de credinta.

Mihai Manoliu are 56 de ani, este avocat de profesie si pana acum a ocupat functia de director adjunct al Politiei Locale Galati, institutie pe care a si condus-o in perioada 2013-2016. Mihai Manoliu a fost si consilier local, din partea PNL, in legislaturile 2004-2008 si 2008-2012.  Inainte de a fi membru PNL, a fost membru PD in perioada 2003-2005.  

   

 

Lasă un comentariu