Galați: World Education Fair ajunge la Galați

Versiune tiparSend by emailPDF version

World Education Fair, singurul târg de consultanță educațională din România, dedicat învățământului liceal și gimnazial de top și taberelor de limbi străine din străinătate, se desfășoară astăzi, între orele 11.00 şi 16.00, la Hotel Mercur. 

În cadrul acestui eveniment, părinții cu copii între 7 și 18 ani pot afla care sunt posibilitățile pentru ca aceștia să meargă în tabere internaționale de iarnă, primăvară și vară, pentru a exersa limbi străine cu vorbitori nativi și care sunt posibilitățile să devină elevi la școli și licee din străinătate sau să se pregătească pentru admiterea la universități din afară.

Pentru părinții care doresc să-și familiarizeze copiii cu atmosfera unei școli din străinătate, există opțiunea de a-i trimite la o tabără de limbi străine, prețurile pentru un curs de două săptămâni pornind de la 1.200 - 1.400 de lire sterline. Taxele pentru un an de studiu într-un liceu din Europa variază între 13.000 și 35.000 de lire sterline pentru școlile britanice și între 19.000 și 35.000 de euro pentru restul țărilor din Europa. Taxele cele mai ridicate rămân cele din Elveția - între 70.000 CHF și 75.000 CHF.

Trebuie precizat că participanții la Word Education Fair pot beneficia de reduceri de peste 5% la taberele internaționale și de burse de până la 50% din taxa de școlarizare la unele colegii prezente la târg. 

Lasă un comentariu