Galați: VIDEO 5,7 tone de brânză expirată și alte 47 suspectate a fi expirate, descoperite de polițiști. Amendă de 32.000 de lei pentru societatea deținătoare

Versiune tiparSend by emailPDF version

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi medicii veterinari din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi au efectuat controale la sediile societăților care comercializează produse alimentare.

"În urma controalelor, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Galaţi, în depozit, polițiștii au descoperit 53.598 de kg de brânză, dintre care 5.720 de kg aveau termenele de valabilitate expirate din 2012. Având în vedere că produsele erau improprii consumului, polițiștii au confiscat cele 5.720 kg de brânzeturi şi au luat măsura neutralizării acestora. De asemenea, agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 32.000 de lei, conform H.G.984/2005, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor”, a declarat cms. Ștefan Gohoreanu, IPJ Galați. Cele 47.878 de kg rămase în depozit au fost puse sub sechestru de către reprezentanţii D.S.V.S.A. Galaţi, pentru definitivarea verificărilor.

VIDEO https://youtu.be/1JkRq1gpFBY

Lasă un comentariu