GALAȚI: Ultimul „cias”: Mărgărit, out din subsecretar de stat

Versiune tiparSend by emailPDF version

Când televiziunile de nişă sau ne-nişă au o prospătură” de presă de dat, folosesc pentru atenţionare breaking news”, news alert” sau ultima oră”. Noi, ţinând cont de antecedentele subiectului de presă vom folosi ultimul cias”. Deci, ultimul cias”: Mărgărit a fost dat afară din funcţia de subsecretar de stat pentru transportul aerian şi naval din Ministerul Transporturilor. Adică, aveam şi noi un fraier într-un minister, nu în Guvern, şi l-au dat şi pe ăsta afară. Curioşi cum suntem, am telefonat la ministerul cu pricina, unde ne-a răspuns o blondă. Cel puţin aşa s-a recomandat. ,,Alo, Blondo, ce-a făcut Mărgărit de a fost dat afară?”

Răspuns blond: Nimic!”. Deodată ne-am luminat şi n-am mai continuat convorbirea. Păi, aşa-i! Mărgărit n-a făcut nimic, dar absolut nimic, în aproape un an cât a fost subsecretar de stat. Avea dreptate Mircea Toader când spunea despre Mărgărit Mitică-Marius, susţinut de PSD, dar aflat mai mult în ograda UNPR pe lângă Oprea şi Chebac: Natura a fost vinovată cu el, el n-are nicio vină”. Deocamdată, bietul Mitică este încă în scriptele ministerului pentru că se află într-un concediu binemeritat după nemunca de peste an şi liberele de sărbători. A ostenit săracu’ chinuindu-se să completeze declaraţia de avere pe anul în curs, pe care nu o va mai afişa pe siteul ministerului ci o va păstra în ramă lângă fibulele masone. Probabil că la capitolul ,,Bunuri mobile” a trecut ca şi anul trecut că are ,,ciasuri de mână”, în valoare de 12.000 euro şi dobândite în perioada 2007-2014. Dacă nu le-o fi vândut. Deh, foamea-i mare!

Acest text este un pamflet şi trebuie servit ca atare.

2 Comentarii

Dumitra (neverificat)
+1
-9
-1
Sunteti sigur domnule redactor? Nu mai imprastiati informatii aiurea! se vede calitatea "ziarului" la care scrieti! dubioasa, ca si dumneavoastra!
Mihai-care-l-f*... (neverificat)
+1
-7
-1
Ce va mai plac articolele scrise la comanda...Pacat...Dumnezeu nu doarme!!! Dar stai..ca si El are CIASURI...si le poate opri...mai devreme sau mai tarziu... iar cu asta nu e de glumit...

Lasă un comentariu