Galați: Oferte educaționale pentru tinerii gălățeni, la Târgul Educațional RIUF 2015

Versiune tiparSend by emailPDF version

Astăzi, Galaţiul este gazda celui mai mare eveniment educaţional din România şi Europa de Su-Est, adresat tinerilor care vor să studieze în străinătate, Târgul Educațional RIUF 2015. La această manifestare, care se desfășoară în intervalul 10.00 – 16.00, în cadrul Universității „Dunărea de Jos”, și-au anunțat participarea peste 20 de universităţi din România, Marea Britanie, Elveţia, Franţa, Olanda, Belgia şi Danemarca.

Pe lângă oferta educaţională a celor prezenţi la târg, în programul RIUF de la Galaţi vor avea loc şi sesiuni de prezentare a câte 45 de minute fiecare. Prezentările vor transmite și informaţii despre sistemele educaţionale internaţionale, despre procesul de admitere - cum se realizează aplicaţia şi care sunt criteriile de selecţie, detalii despre oportunităţile studenţilor internaţionali şi ce metode de finanţare sunt disponibile.

Trebuie precizat că elevii gălăţeni, dar şi părinţii acestora, sunt tot mai interesaţi se învăţământul european, în şcoli de top, chiar dacă de multe ori costurile sunt foarte mari.

O statistică arată că în acest moment, câteva sute de tineri gălățeni învaţă peste hotare, la instituţii de învăţământ de prestigiu, studenţi foarte apreciaţi şi cu rezultate notabile.

Lasă un comentariu