Galaţi: Weekend cu crizanteme la Grădina Botanică

Versiune tiparSend by emailPDF version

Vineri, 23 octombrie 2015, cu începere de la ora 12.00, Secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului  Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va vernisa cea de-a XIII-a ediţie a expoziţiei temporare, „Regina Toamnei, Crizantema”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa gălăţenilor frumuseţea şi gingăşia acestei flori minunate – crizantema. Peste 30 de participanţi vor expune la această ediţie a expoziţiei, societăţi şi instituţii de profil horticol, alături de meşteri artizani şi handmade.

Crizantema este considerată în zilele noastre un simbol al eleganţei şi este apreciată mai ales pentru rezistenţa ei şi pentru faptul că se ofileşte abia spre sfârşitul toamnei. Combinaţia de frumuseţe şi caracter puternic a făcut ca această floare să aibă o “personalitate” demnă de apreciat. Ea este cea care ne cheamă şi de această dată să o admirăm în toată splendoarea ei, etalată cu dărnicie într-o nouă expoziţie dedicată ei şi numai ei.

Regalul crizantemelor de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi deschis pentru vizitare timp de trei zile, respectiv în perioada 23 – 25 octombrie 2015. Fiind o manifestare cu vânzare, toţi cei care vor dori să facă un cadou frumos persoanelor iubite, vor putea cumpăra crizanteme la preţuri convenabile din cadrul expoziţiei. Programul de vizitare al expoziţiei „Regina Toamnei-Crizantema” este între orele 09.00 – 17.00.

Lasă un comentariu