Galaţi: Priorităţile lui Pucheanu

Versiune tiparSend by emailPDF version

Primarul Ionuţ Pucheanu a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, care îi sunt priorităţile edilitare pentru anul 2017.

Edilul a spus că vor fi finalizate două proiecte de investiţii, în valoare de câte două milioane lei, pentru refacerea intrărilor în municipiu dinspre Brăila şi Tirighina. Alte două proiecte, în valoare de câte patru milioane lei, vor viza reabilitarea esplanadei de la Potcoava de Aur şi a pasajului subteran din centru, dar şi reamenajarea arhitectonică a zonei din jurul Colegiului Mihail Kogălniceanu. Banii necesari vor fi asiguraţi din bugetul local.

Pucheanu a mai spus că municipalitatea are pregătită documentaţia necesară pentru a atrage 48 milioane euro prin proiecte europene, principalul obiectiv fiind continuarea procesului de reabilitare a liniei de tramvai cu infrastructura aferentă, inclusiv conductele de apă şi canalizare.

Alt proiect care ar putea prinde viaţă în anul 2017, vizează reamenajarea celor şase hectare pe care se găseşte uzina de apă nr.1, unde va fi amenajată o zonă de promenadă, un mic muzeu al industriei gălăţene şi spaţii pentru activităţi culturale.

Edilul speră să obţină şi finanţări din partea Companiei Naţionale de Investiţii prin care să refacă două bazine de înot şi să construiască un campus şcolar de la Şcoala nr.7.

1 Comentarii

noname (neverificat)
+1
-2
-1
macar asta sa faca ceva ca primar daca fostul primar nu a fost in stare sa faca ceva

Lasă un comentariu