GALAŢI: Prinşi cu etnobotanicele în buzunar

Versiune tiparSend by emailPDF version

Polițiștii locali din cadrul grupei de intervenţie rapidă, în timp ce se deplasau pe itinerariul de patrulare pe strada Albatros, au sesizat că în scara unui imobil din zona respectivă, se afla un grup de trei persoane, care la vederea poliţiştilor locali au încercat să îi evite. Persoanele în cauză au fost reţinute şi identificate ca fiind numiţii T.C., de 22 ani, P.M.A., de 17 ani şi P.C., de 25 ani, toţi din Galaţi.

La efectuarea controlului corporal sumar asupra numitului T.C., s-a găsit o ţigară confecţionată manual cu produse etnobotanice, în timp ce la P.C. a fost depistat un pliculeţ cu material vegetal.

S-au întocmit actele procedurale, care împreună cu persoanele în cauză şi obiectele corp delict, au fost predate la Secţia 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Referitor la numărul celor depistați până în prezent că dețineau asupra lor asemenea produse, vorbim de 14 persoane, tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 ani. Toate aceste cazuri s-au înregistrat de la începutul anului 2015, în condițiile în care în 2014, pe tot parcursul anului, au fost constatate 11 asemenea fapte.

Lasă un comentariu