GALAŢI: Oraşele Moldovei, preferate de Caravana Danubius

Versiune tiparSend by emailPDF version

Şi în acest an, Universitatea „Danubius” continuă tradiţia ultimilor ani, organizând atât cursuri pentru pregătirea viitorilor studenţi, cât şi acţiuni specifice de promovare în diverse oraşe ale ţării.

Caravana Danubius este pe sfârşite, după ce a trecut prin Brăila, Tecuci, Constanţa, Roman, Bacău, Oneşti, Gura Humorului, Bârlad, Botoşani, Suceava, Focşani. În aceste zone, reprezentanţii universităţii gălăţene s-au întâlnit cu elevi din zeci de licee. În zilele următoare, caravana va ajunge la Râmnicu Sărat şi Buzău.

„Dorinţa tinerilor de a pleca din ţară este clară, dar constatăm că nu mai vor să plece oricum, ci având calitatea de student Erasmus. Şi învăţământul la distanţă este una dintre opţiunile fruntaşe. Probabil că tinerii sunt nevoiţi să rămână lângă familii şi să îşi găsească un job în oraş sau să se implice în business/ul familiei. Ceea ce contează este să nu renunţe la educatie, pentru că trenul pierdut acum, va ajunge greu sau poate niciodată în staţia unei profesii potrivite”, a declarat Alina Dumitrache, şef Serviciu Relaţii Publice, în cadrul Universităţii „Danubius”.

Referitor la pregătirea elevilor de clasa a XII-a, pentru examenul de bacalaureat, Universitatea Danubius organizeaza cursuri gratuite care au loc in fiecare vineri, de la ora 16.00, la sediul instituţiei de învăţământ.

Lasă un comentariu