Galaţi: Decapitată de propriul fiu. Crimă îngrozitoare la Movilenii de Tecuci

Versiune tiparSend by emailPDF version

Şocant. Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Movilenii de Tecuci, Ionel Mihăilă, şi-a decapitat mama, Maria Mihăilă, de 71 de ani şi apoi i-a înfipt capul în gardul curţii, cu spatele către biserica de peste drum. Bărbatul, spun anchetatorii, ar avea motivaţii mistico-religioase, ar fi spus că îşi considera mama un demon şi de aceea a comis cumplita faptă. Rudele lui sunt îngrozite.

„De când s-a întors din Portugalia era schimbat, cred că a luat droguri, nu ştiu. Dar era altfel. Cu maică-sa nu ştiu ce a avut, că ea i-a vrut binele mereu. Acum s-a dus la biserică şi a spus că a tăiat un porc care îl avea pe Satana în el”, spunea Constantina Popa, sora victimei.

Oamenii din sat au fost îngroziţi de faptă. Unii spun că nici nu mai pot să doarmă după ce au văzut capul înfipt în par. Văzuseră că de când s-a întors din Portugalia, bărbatul avea un comportament bizar, nu punea sifon în vin pe motiv că ar fi sângele domnului şi avea discurs mistic. Anchetatorii au reuşit să schiţeze ce s-a întâmplat de fapt în casa groazei, unde, şi acum, pe pereţi şi în pat, este sânge. „Inculpatul a decapitat-o pur şi simplu pe mama sa prin folosirea unui cuţit, după care a luat capul acesteia şi l-a înfipt pur şi simplu într-unul din parii din gardul locuinţei. Inculpatul a fost plecat o perioadă din ţară, nu a avut niciun fel de altă manifestare violentă. Între dumnealui şi mama dumnealui, în vârstă de 71 de ani, nu au existat de fapt conflicte. Erau mai degrabă îndemnuri ale mamei de a o ajuta la treburile din gospodărie, motiv pentru care inculpatul a început să o privească ca pe un duşman, ca pe un demon, aşa a şi spus, asta a devenit mama lui. Nu există un mobil. Este foarte convins că ceea ce a făcut este un act de dreptate divină. De altfel, s-a dus la preot după ce comis această faptă. Era în dimineaţa zilei de 8 octombrie şi fiind sărbătoare, lumea a început să meargă la biserică, iar casa dumnealor este vizavi de biserică, el a pus capul mamei cu spatele către biserică, că nu are dreptul să privească spre biserică. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru omor calificat”, a precizat Liliana Istrate, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Bărbatul a fost foarte calm în timpul anchetei, dar a devenit violent în momentul în care a fost scos din arest şi dus la Tribunal, de aceea a fost necesară intervenţia mascaţilor. Inculpatul va fi supus şi unei expertize psihiatrice.

1 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
+3
-1
e bolnav saracul ar trebui sa isi faca un control la cap

Lasă un comentariu