Galaţi: Au început înscrierile pentru „Galati Summer University”

Versiune tiparSend by emailPDF version

Până pe data de 1 mai 2015, elevii de clasa a XI-a, care vor să afle cum este viața de student la Universitatea „Dunărea de  Jos”, se pot înscrie la „Galati Summer University”, eveniment ajuns la ediția a III-a și care se va desfășura în intervalul 12 – 20 iulie 2015.

Înscrierea participanților se va realiza printr-un formular online, până la data de 1 mai 2015, la adresa de mail gsu.Office@lsgalati.ro, iar elevii minori vor necesita aprobarea părinților, dovedită prin completarea unui formular special. Taxa de participare este de 100 lei.

La Şcoala de Vară, acţiune organizată de Liga Studenţilor, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” şi Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi, elevii participanţi vor avea ocazia să se familiarizeze cu mediul universitar gălăţean, fiind totodată îndrumaţi în alegerea celei mai potrivite facultăţi, odată cu absolvirea ciclului de studii preuniversitare.

La „Galati Summer University”, elevii vor fi cazaţi într-un cămin studenţesc, vor servi masa la cantină, vor participa la activităţi didactice susţinute de profesori universitari, se vor familiariza cu sălile de curs, precum şi cu întregul campus universitar şi vor interacţiona cu mişcarea studenţească. De asemenea, tinerii vor participa la activităţi de educaţie non-formală, precum team-building-uri, training-uri de comunicare, time-management şi alte domenii de interes general, care le vor facilita dezvoltarea personală şi profesională.

În 2014, la „Galati Summer University” au participat elevi din: Brăila, Tulcea, Buzău, Neamț, Bacău, Brașov, Arad.

Lasă un comentariu