Galaţi: Şoferii gălăţeni se pregătesc de protest VEZI AICI DE CE

Versiune tiparSend by emailPDF version

După ce anul trecut, în luna iunie, mai mulţi şoferi din Galaţi au iniţiat un protest spontan faţă de nepăsarea autorităţilor locale din Galaţi în ceea ce priveşte problema gropilor de pe arterele de circulaţie din oraş, aceştia s-au hotărât să reia „protestele” şi în acest an. Revolta şoferilor, după cum am scris AICI, s-a manifestat prin vopsirea gropilor din asfalt, dându-le o înfăţişare veselă pentru a determina autorităţile să repare drumurile. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, şoferii au decis să continue metamorfoza gropilor printr-o acţiune intitulată „Desene pe asfalt 2015”, eveniment creat şi pe Facebook de Stance Works Galaţi-Brăila. Astfel, în perioada 9-10 mai 2015, orice şofer care se simte deranjat de gropile din Galaţi, este invitat să „protesteze” prin... desenarea gropilor!

„Acum e rândul nostru, al şoferilor, să semnalizăm gropile după propria imaginaţie: prin fluturaşi, gărgăriţe, iepuraşi, pisicuţe sau chiar balauri. Poate aşa îi vom determina pe cei de la Primărie să ne respecte pe noi, şoferii, ca plătitori de taxe locale şi de drum. Adunarea va avea loc pe data de 9 mai, începând cu orele 22:00, în parcarea Stadionului Dunărea Galaţi, unde se va stabili traseul pentru desenat gropile. Aşteptăm şoferii alături de noi în număr cât mai mare”, ne-a declarat Bogdănel Manea, unul dintre iniţiatorii protestului.

Ironia face ca data aleasă de şoferi să demareze „protestele”, 9 mai, să coincidă cu Ziua Europei. Galaţiul, un oraş european,  plin de gropi balcanice...

Lasă un comentariu