BRĂILA: Cinci tineri periculoşi prinşi de poliţişti. Doi au fost deja arestaţi

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţiştii brăileni au reuşit să prindă cinci tineri periculoşi, cercetaţi pentru infracţiuni cu violenţă, doi dintre ei reţinuţi pe ordonanţă pentru lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare. Poliţişti din cadrul I.P.J. Brăila-Serviciul de Investigaţii Criminale au desfăşurat cercetări şi au depistat cinci brăileni, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă, pe care i-au condus la sediul inspectoratului, pentru a fi audiaţi. Cei în cauză se numesc V.Marian (25 de ani), P.Nicuşor (27 de ani) şi fraţii B.Marin (31 de ani), B.Ion (29 de ani) şi B.Săndel (27 de ani), toţi domiciliaţi în municipiul Brăila. Infracţiunile săvârşite de aceştia au fost probate în urma sesizărilor făcute la Poliţie de către persoanele vătămate.

Astfel, la data de 7 iulie 2014, la ora 1:55, N.Marian (43 de ani), a sesizat, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, faptul că, în timp ce se afla împreună cu fratele său, N.Cornel (48 de ani), pe strada Azurului, din municipiu, au fost agresaţi de B.Ion şi de alte persoane. Tot pe 7 iulie, C.Ionuţ (22 de ani), din municipiu, a sesizat poliţiştilor faptul că, în seara de 6 iulie, la orele 20:30, a fost agresat în incinta unui cafe-bar, situat pe Aleea Cocorilor, de către V.Marian şi B.Marin, fiind şi lipsit de libertate. Ulterior, primul a ameninţat telefonic partea vătămată.

Din cercetările judiciariştilor s-a demonstrat că, în seara de 6 iulie, în timp ce victima de 22 de ani se deplasa pe Aleea Cocorilor, agresorul de 25 de ani l-a luat cu forţa şi l-a condus în interiorul unui local din zonă, unde a fost lovit de brăileanul de 31 de ani. De asemenea, în urma anchetei s-a mai probat că, în noaptea de 6 spre 7 iulie, N.Cornel şi fratele lui au mers la locuinţa lui B.Marin, pentru a participa la o petrecere, unde fuseseră invitaţi de o altă persoană. Ajunşi aici, cei doi au fost loviţi de mai multe persoane, identificate ulterior ca fiind cei cinci tineri menţionaţi. S-a stabilit că agresiunea a fost comisă în mai multe rânduri şi s-a finalizat cu lipsirea de libertate a lui N.Cornel, care a fost găsit, ulterior, în incinta unei foste fabrici aflate în vecinătatea locuinţei respective.

Ieri, 28 iulie, în baza mandatelor emise de instanţă, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat o percheziţie la locuinţa celor trei fraţi, ocazie cu care au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care fac obiectul acestor dosare penale aflate în lucru. În continuare, faţă de cele cinci persoane s-a dispus urmărirea penală pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare, pentru V.Marian şi lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, pentru B.Marin, B.Ion, B.Săndel şi P.Nicuşor.

Împotriva a doi dintre suspecţi, anume V.Marian şi B.Marin, s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă.

1 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
-16
-1
asta este oras de tigani nu toti sunt dar este de tigani in mare parte trebuie mare grija cu astia

Lasă un comentariu