Băsescu: Brăila nu a avut şansa unor administraţii care să ştie să facă altceva decât să stea cu mâna întinsă

Versiune tiparSend by emailPDF version

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat astăzi, la Brăila, unde a participat la lansarea candidaţilor MP la funcţia de primar, că Brăila nu a avut şansa unor administraţii care să ştie să facă altceva decât să stea cu mâna întinsă la bugetul de stat. „Mă uitam că la Brăila marile investiţii sunt în hipermarketuri, dacă astea pot fi numite mari. Nu spune nimeni că fosta industrie care era planificată mai avea neapărat un viitor într-o societate de tip concurențial. Dar se vede diferența între modul de administrare al județelor, al orașelor. Mă refer la capacitatea administrației locale de a atrage investitori și dezvoltare. Ori este clar că Brăila, atât județul, cât și municipiul, nu au avut șansa unei administrații care să știe să facă altceva decât să stea cu mâna întinsă la bugetul de stat. Aveți aici Dunărea, o bogăție care din păcate nu pare să fi fost prea bine pusă în valoare pentru brăileni, dar și pentru afacerile din Brăila”, a spus Băsescu.

Organizaţia judeţeană Brăila a Mişcării Populare a lansat sâmbătă 31 de candidaţi la funcţia de primar, între care se află şi preşedintele MP Brăila, Viorel Botea, care va candida la Primăria Brăila. „Sunt impresionat de calitatea echipei pe care Mișcarea Populară Brăila o oferă electoratului din județ, echipă care pare a fi o îmbinare excepțională de elan, tinerețe și maturitate”, a spus Băsescu despre candidaţii MP.

În ceea ce priveşte politica pe care o va adopta MP în alegerile locale, Băsescu a spus că Mişcarea Populară nu se bate cu PSD-ul şi PNL-ul, ci cu USL-ul. „Ei sunt într-o bună convieţuire şi i-aţi văzut şi cu jocul pe care l-au făcut cu alegerile dintr-un singur tur. Încearcă să-şi găsească diverse formule pentru a mai ţine agenda publică, dar în realitate aceste două partide nu fac opoziţie nici unul altuia, nici amândouă Guvernului. Sunt împreună cu Guvernul, sunt acolo toţi o apă şi-un pământ şi aşteaptă să vină ziua în care vor câştiga alegerile locale. Evident că vor avea o mare surpriză, pentru că voi fi omul care va explica până în ziua alegerilor de ce nu trebuie să se pună ştampila pe candidaţii PSD şi PNL. Oamenii s-au săturat să vadă aceleaşi figuri reşapate, spunând că noi suntem noul PNL, de exemplu, sau noi suntem PSD-ul curăţat”, a declarat Băsescu.

Lasă un comentariu